A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ

Faragja le tanfolyam költségeit!
Egészítse ki jövedelmét a Horlux segítségével!

Tisztelt érdeklődő!
Jelentkezzen tafolyamainkra on-line, itt a honlapon keresztül. Ha így jelentkezik képzéseinkre, a tanfolyamköltésgeit már csökkentette is 5000 Ft-al.

Ez azonban csak a kezdet!

Amennyiben ugyanis ajánlja képzéseinket ismerőseinek / barátainak, és az Ön által beszervezett személy szerződést köt velünk (valamint a tandíjat befizeti), az Ön tandíját további 5.000 Ft-al csökkentjük.

Ez a lehetőség korlátlan számú!
A szervezői munkájával mentesülhet akár a képzése teljes költségétől (utólagos elszámolással).

Amellett, hogy tandíjköltségét akár 0Ft-ra is lecsökkentheti, Szervezőkészségét munkatársként is hasznosíthatja Oktatási Központunkban

Mit szólna hozzá, ha szerződést kötnénk Önnel, és számla ellenében minden hónap végén kifizetnénk az Ön jövedelmét, amit tanfolyam szervezőként nálunk kereshet meg?

Önnek nem kell mást tennie, mint ajánlja az éppen meghirdetett képzéseinket ismerőseinek! A munkája segítéseként rendszerünkben kap saját Webirodát, előre megírt e-mail sablonokat, Facebook üzeneteket. Önnek tényleg csak tovább kell azokat küldenie.

Eddigi tapasztalataink azt mutatják, hogy minden tanulónk, aki meg volt elégedve képzésünkkel, szívesen ajánlotta azt tovább - most ezért még fizetést is hajlandóak vagyunk adni.

Engem érdekelne ez a jutalékos rendszerű, propagálói munka, amit önök a weboldalukon ajánlanak, viszont azzal kapcsolatban szeretnék tájékoztatást kérni, hogy milyen módon lehet nyomon követni azt, hogy kik azok, akik az én hirdetéseim alapján jelentkeznek az Önök tanfolyamaira?!

Mi a garancia arra, hogy valóban megkapom minden jelentkezés után a jutalékomat? Hogyan működik a rendszer?

Zsuzsanna


A jutalék-rendszert egy egyszerű program felügyeli - a működés részleteit itt olvashatja (új oldalon nyílik): Követőkód működéseAzért írok, mert érdekelne a meghirdetett tanfolyam-szervező, népszerűsítő munka, azonban nem vagyok vállalkozó, így gondolom nem tudok számlát adni...
Ilyen esetben mi a helyzet?

Mihály


Vállalkozói igazolvány nélkül is lehet számlázni, részletek itt: Ki lehet tanfolyamszervező?Ha tanfolyam költségeit csökkentené és / vagy tanfolyamszervezőként csatlakozna a Horlux csapatához, töltse ki a lanti űrlapot!Mi történik miután rákattint a fenti gombra?
Néhány percen belül kap tőlünk egy e-mail üzenetet a fentebb megadott e-mail címére. Abban fogjuk elküldeni a Webirodához szükséges belépési adatait, valamit egyedi szervezői kódját.
A szervezői munkáját ezt követően azonnal el is kezdheti.
A megbízási szerződés elkészítéséhez hiányzó adatait a Webirodájában lesz módja megadni - a szerződést az első jutalék kifizetés előtt mindenképpen el kell készítenünk, ezért kérjük, az ide vonatkozó adatait mihamarabb pótolja / pontosítsa.


Kérdése van?

Hívjon!44/500-138

EUROPASS

Sikeresen levizsgázó hallgatóinknak lehetőségük van Europass idegen nyelvű bizonyítványt kérni.
A kérelemhez csak kattintson az "Europass kérelem" feliratú gombra:
e-Napló

A Horlux Kft. 2013. januárjától az e-Napló rendszerét használja képzései adminisztrálásához.
Oktatóink itt léphetnek be a rendszerbe:
Képző partnereinknek

OKJ vizsgák szervezése

Vizsgaszervezési tevékenységünk saját tanfolyamainkon kívül kiterjed képző partnereink, és megbízóink szakmai vizsgáztatási tevékenységének ellátására is.
A vizsgabefogadó nyilatkozat kiadásához regisztrálnia kell rendszerünkbe - ha már regisztrált partnerünk, jelentkezzen be:

Keress bennünket a Facebookon!

3555

Bizonyítványát nálunk szerezte

Köszönöm a lehetőséget, hogy megírhatom saját sztorimat. Jelenleg a Horluxnál tanulok, kereskedő - boltvezető tanfolyamon. Nagyon jó érzés 43 évesen újra diákként iskolapadban ülni, és új dolgokat tanulni. A Horluxnál kellemes a környezet, kiváló az oktatás. A tanár úr rendkívüli szakmai tapasztalatokat ad át a hallgatóknak, nagyon segítőkész, és türelmes. Jelenleg munkanélküli vagyok, és bízom benne, hogy ezzel a szakképesítéssel nagyobb esélyeim lesznek a munkaerőpiacon. Simon Zoltánné, Fehérgyarmat


Adatkezelési nyivántartási szám: NAIH-91750/2015