A cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban. Szolgáltatásaink használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ

Lépjen be a Horlux világába!

Ismerkedjen meg oktatási központunkban folyó széleskörű, magas színvonalú munkánkkal, melynek eredménye a folyamatos fejlődés és a piacképes tudás.

Erre garancia a céget 1995-ben létrehozó pedagógus házaspár. Mindketten felnőttoktatási szakértői diplomával és több éves felnőttoktatási gyakorlattal rendelkeznek. Munkájukat hivatásuknak tekintik, éppúgy, mint a vállalkozásban dolgozó jól képzett pedagógus munkatársak is. A Horlux igazi családi vállalkozás. Az alapítók jogász és közgazdász diplomát szerzett gyermekeik is segítik a cég munkáját.

felnőttképzés A Horlux Oktatási és Szolgáltató központ képzésein már több mint 10 ezer fő vett rész. Az oktatás szervezésénél mind a munkaadók, mind a munkavállalók elvárásait figyelembe vesszük. Ezért az intézmény ügyfelei között egyre nagyobb szerepet kapnak a térség azon vállalkozásai, melyek meg szeretnének felelni a gazdaság folyamatosan változó kihívásainak. Az oktatás legfontosabb célja ezért a versenyképes ismeretek átadása, a résztvevők munkaerő piaci helyzetének javítása.

A 21. századi munkavállalók számára nélkülözhetetlenek a számítógépes ismeretek és az informatikai tudás európai szintű elismertetése. A Horlux Oktatási Központ 2005 óta indít ECDL tanfolyamokat és vizsgaközpontként is működik. Eddig 350 ECDL vizsgát szerveztünk, amelyen 2600-an vettek részt.

A minőségi felnőttképzést igazolja még a megszerzett intézményakkreditáció, a számos OKJ szerinti és saját fejlesztésű képzési program szakértői minősítése. A jelentkezők a gyakorlat orientált és moduláris tananyagok sokaságának segítségével sajátíthatják el a versenyképes informatikai tudást.

A számítógépes ismereteket a lehető legszélesebb körben szeretné a Horlux elterjeszteni. Ezért szervezünk tanfolyamokat, nyári táborokat általános és középiskolások számára. Az aktív nagypapák és nagymamák is elsajátíthatták az egérfogás és az internetes levelezés, kommunikáció alapjait.

Az informatikai tudás mellett az idegen nyelvek ismerete és nélkülözhetetlen a munkaerő piacon. A Horlux oktatási központ 2006 óta indít nyelvtanfolyamokat. Erre a képzésre a Mátészalkán működő nagyvállalatok is igényt tartanak. A Tempus közalapítvány elnyert sikeres pályázatok pedig a pedagógusok idegen nyelvi fejlesztését segíti elő. Az oktatási központban nyelvet tanulók helyben tehetnek nyelvvizsgát is, mivel a Debreceni Egyetem elsőként a Horluxnál engedélyezte, hogy a DExam középfokú angol nyelvvizsga kihelyezett helyszíne lehessen.

tehergépkocsi Az oktatási központ 2012 óta OKJ és és hatósági vizsgaszervezési jogosultsággal rendelkezik. Jelenleg 28 OKJ szakképesítés vizsgát szervezünk. Hatósági vizsgát pedig a tehergépkocsi vezetői, az autóbusz vezetői és a rakodógép kezelői képzést elvégzettek tehetnek a helyszínen. A Horluxnál 2010 óta félezren szerezték meg a gépkezelő OKJ bizonyítványt valamint a Nemzeti Közlekedési hatóság hatósági jogosítványát.

A Horlux Oktatási és Szolgáltató Kft tanfolyamainak hallgatói 98%-ban a termelő szférából kerültek beiskolázásra. Az intézményben ugyanis nagy figyelmet szentelnek a piaci igényeket kielégítő képzés megszervezésére. Éppen ezért több éve van sikeres együttműködésük a város, a térség és a megye jelentős kamaráival, tudományos szervezeteivel valamint kiemelkedő gazdasági cégeivel.

Több éve van sikeres együttműködésük egyebek mellett

zeissa CarlZeiss Sport Optikai Hungária Kft-vel és a Carl Zeiss Vision Hungária Kft-vel
coloplasta Coloplast Nyírbátori gyáregységével
Bátorcoop Szövetkezeta Bátorcoop Szövetkezettel
Debreceni Egyetema Debreceni Egyetemmel
Neumann János Számítógép-tudományi Társasága Neumann János Számítógép-tudományi Társasággal
OK-TAT-60 Kftaz OK-TAT-60 Kft-vel
Magyar Kereskedelmi és Iparkamaraa Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával
Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Középiskolaa Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi Középiskolával
TESCO-GLOBAL ZRTa TESCO-GLOBAL ZRT.-vel
Alfikeraz Alfiker-rel
Foglalkoztatási Hivatala Foglalkoztatási Hivatallal
MOMa MOM-al
Szatmár Optika Kfta Szatmár Optika Kft.-vel
CC Consultatioa CC Consultatio-val
Nemzeti Üdülési Szolgálata Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft-vel
Türr István Képző És Kutató Intézeta Türr István Képző És Kutató Intézet Nyíregyházi, Debreceni Igazgatóságával
továbbá a MANZ KFT.-vel, a Mátészalkai Városfejlesztési Kft.-vel, a Triagro Kft.- vel, a Rutinsoft Számítástechnikai Kft-vel, a Rosava Bt-vel, és a Bátortrade Kft-vel

A központunkban megszerzett képesítésekkel a hallgatók megerősíthetik munkaerőpiaci helyzetüket, ezáltal az őket támogató vállalatok hosszú távon számolnak munkájukkal. A képzés eredményességét mutatja, hogy az elmúlt időszakban a jelentkezők között nem volt lemorzsolódás, mindenki sikeres vizsgát tett.

A Horlux okatatási központban a hallgatókat 4 új, jól felszerelt terem várja. Ezek bármely szakma elméleti és gyakorlati oktatására alkalmasak. A gyakorlati képzések lebonyolításában a helyi intézmények, üzemek nyújtanak segítséget. A 21. század követelményeinek megfelelő, minden igényt kielégítő számítógépes tanteremben a legutóbbi fejlesztés eredményeként vadonatúj, energiatakarékos, multimédiás laptopokon ismerkedhetnek az informatika rejtelmeivel a hallgatók.

Ha nem tud elhelyezkedni vagy a szakmai fejlődésre, továbblépésre vágyik, keresse fel ön is a MÁV és Volán pályaudvarok közelében, a városközpontban található ügyfélszolgálati irodánkat. Közösen találunk megoldást, hiszen cégünk filozófiája szerint a felnőttképzés jövője az örökös megújulás.


Mindenkit szeretettel vár a Horlux, az Ön felnőtt iskolája!

Kérdése van?

Hívjon!44/500-138

EUROPASS

Sikeresen levizsgázó hallgatóinknak lehetőségük van Europass idegen nyelvű bizonyítványt kérni.
A kérelemhez csak kattintson az "Europass kérelem" feliratú gombra:
e-Napló

A Horlux Kft. 2013. januárjától az e-Napló rendszerét használja képzései adminisztrálásához.
Oktatóink itt léphetnek be a rendszerbe:
Képző partnereinknek

OKJ vizsgák szervezése

Vizsgaszervezési tevékenységünk saját tanfolyamainkon kívül kiterjed képző partnereink, és megbízóink szakmai vizsgáztatási tevékenységének ellátására is.
A vizsgabefogadó nyilatkozat kiadásához regisztrálnia kell rendszerünkbe - ha már regisztrált partnerünk, jelentkezzen be:

Keress bennünket a Facebookon!

3555

Bizonyítványát nálunk szerezte

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye – Lakatos Ferenc már hosszú ideje tervezte, hogy megpróbál kitörni a munkanélküliség kilátástalanságából. Tervei mellé senki nem állt, hitelt senki nem adott az elinduláshoz és a megvalósításhoz. Az állástalanságból egy vidéken, mély szegénységben élő személynek szinte lehetetlen manapság kikerülnie. Ha mégis akkor az már-már csodával határos. A Kiútprogram nem csodát, csupán lehetőséget ajánl, amelyet egyre többen használnak ki. A lehetőség mellé szükség van elhivatottságra, kemény munkára, és persze kitartásra. Lakatos Ferenc a szabolcsi Hodászon él, és tavaly ismerkedett meg velünk. Megragadta a lehetőséget, és a helyi általános iskola beleegyezésével büfét nyitott az oktatási intézmény területén. A tanárok és a diákok részéről is volt igény a büfé működésére, így rugalmasabban és gyorsabban mehetett annak kialakítása. Mára már egy jól felszerelt büfét találunk az iskola udvaron, amely baráti árakkal várja vásárlóit. Lakatos Ferenc, Hodász


Adatkezelési nyivántartási szám: NAIH-91750/2015